Ankara'da, sahne aldıktan sonra ekibiyle İstanbul'a dönen şarkıcı Bengü'nün içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Bengü ve şoförünün yaralandığı kazada,koruması hayatını kaybetti.

KORUMASI HAYATNI KAYBETTİ

Kaza, saat 06.30 sıralarında Çamlıca gişelerine yaklaşık iki kilometre kala meydana geldi. Şarkıcı Bengü, Ankara'da bir düğünde sahne aldıktan sonra ekibiyle birlikte İstanbul'a doğru yola çıktı. Salih Talat Yağlıcı yönetimindeki 06 YT 072 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarptı.


Hurdaya dönen araçtan yaralı çıkarılan şarkıcı Bengü ile araç sürücüsü Salih Talat Yağlıcı, ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.Bengü'nün koruması Ümit Özer de Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Özer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada elinden ve başından yaralanan Bengü, hastanedeki ilk tedavisinin ardından Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Sedye ile hastaneden çıkarılan şarkıcı Bengü, basın mensuplarının soruları üzerine, "İyiyim arkadaşlar, her şey yolunda" dedi.

Bitkin olduğu gözlenen sanatçı, sedye ile ambulansa bindirilerek götürüldü.
OLAY YERİNDEN VE HASTANEDEN İLK GÖRÜNTÜLER  

Editör: TE Bilisim