HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesinde dün yaşanan kıyafetlerini çıkartıp cadde boyu gezen bir şahsın müessif olay sonrası yakalanarak emniyete götürülen R.A isimli şahıs sevk edildiği savcılıkta yapılan işlemler sonrası serbest bırakıldı.

İddiaya göre Çaycuma ilçesinden Diyarbakır’a gitmek üzere otobüse binen Diyarbakır nüfusuna kayıtlı R.A isimli şahıs yolculuk boyunca otobüs içinde diğer yolcuları rahatsız ve tedirgin edici davranışlarda bulunmuş. Otobüs muavini ve şoförü tarafından defalarca ikaz edilmesine rağmen R.A isimli şahıs diğer yolcuların kendisine pis bakmasından rahatsız oluyorum diyerek üstündekileri çıkarmaya başlamış.

Bu durum karşısında otobüs içinde bulunan yolcular yaşanan olaydan rahatsız olarak otobüsün durdurulmasını istemişler. Otobüsün Tosya -Çorum kavşağında durmasını fırsat bilen o şahıs kapıların açılması ile birlikte otobüsten çıplak bir şekilde inerek Tosya ilçe merkezine doğru kaçmaya başlamış. Yaşanan bu olay sonrası otobüs yetkilileri ve Tosya ilçe merkezine doğru kaçan şahsı 155 polisi arayarak ihbarda bulunmuşlar. Emniyet güçlerinin olay erinden kaçan şahsı arama tarama çalışmaları sırasında olay yerinden geçen bir araçtan inen vatandaşlar ‘’Sen ne yapıyorsun bu halde diye sert bir şekilde uyarıda bulunması ve yakalamak istemeleri sonucu çıplak gezen o şahıs hiçbir şeyi umursamadan rahat tavırları ile olay yerinden hızla kaçmış.

TOSYALI SÜRÜCÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ TOSYALI SÜRÜCÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Daha sonra emniyet güçleri Bahçelievler mahallesinde çıplak şekilde gezen şahsı yakalayarak emniyete götürdü. Emniyette yapılan işlemler sonrası savcılığa sevk edilen çıplak şahıs alına ifadesi sonrası akıl sağlığı muayene kontrolü için serbest bırakıldığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim