Çorum ili İskilip ilçesinde meydana gelen olayda 2. kişi öldü
Olay Kaleboğazı mahallesi Hamamönü sokakta meydana geldi. Bir yerel gazeteye ait matbaada meydana gelen olay şöyle gelişti.

Gazetede çalışan Çorum Ulukavak mahallesi nüfusuna kayıtlı muhabirlik yapan Sevtap Elmas (25) çalıştığı gazete sahibi ve basın ilan kurumu denetçileri ile birlikte İskilip'e geldiler. Matbaada yapılan incelemelerden sonra ekip halinde yemek için matbaadan ayrıldılarr. Bu arada matbaanın kapısını kilitlemediler.
Sevtap Elmas'ı gizlice takip ettiği düşünülen Narlı nüfusuna kayıtlı pidecilik yapan R. Bayar (30) matbaaya girerek üst kata çıkıp Sevtap Elmas'ı beklemeye başladı. Yemekten sonra matbaya gelen ekip kapının önünde bekler iken Sevtap Elmas üst kata çıktı. R. Bayar silahını çekerek önce Sevtap Elmas'ı iki kurşunla öldürdü daha sonra kendi kafasına sıkarak intihar etti.
Sevtap Elmas geçen yıl aynı gün trafik kazasında kocasını kaybetttiği, 4 ve 5 yaşlarında iki çocuğu olduğu öğrenildi. Cinayeti işleyen R.Bayar ise evli ve 2 çocuk babası. Ayrıca Sevtap Elmas'ın geçen yıl Rahim Bayar'dan sikayetçi olduğu ve koruma altına talep ettiği öğrenildi.

İki cenazede otopsileri yapılmak üzere İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.







Editör: TE Bilisim