Alınan bilgiye göre, Sinop’tan Çorum'a bayram ziyarete gitmekte olan, Sinop ili nüfusuna kayıtlı 1988 doğumlu Uğur Atay sevk idaresindeki 57 EE 150 plakalı Toyota marka özel araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Kesecik köyüne 2 kilo metre kala mesafede seyir halindeki ana yolundan çıkarak, orta refüjü de aşarak en az 4-5 takla atmak suretiyle karşı şerit’e geçmek süretiyle Çankırı istikametinden gelmekte, Ilgaz istikametine gitmekte olan Erdur Yanıktepe sevk ve idaresindeki  06 GDZ 79 plakalı Isuzu marka nakliye kamyonun ön kısmına çarparak sonrasında da sırt üstü bariyerlere takılarak uçuruma düşmeden son anda durabildi.


 
Kazada 57 EE 150 plakalı özel araçta bulunan sürücü Uğur Atay, Cevahir Atay ile çocuk olduğu söylenen Busenur Atay yaralandı. Nakliye aracında bulunanlar diğer vatandaşlarımız ise kazadan yara almadan kurtuldular.
 
Kazanın duyulması ile olay yerine Emniyet ve Jandarma güçlerimiz ile 112 Acil Ambulans sevk edildi. Gerekli tedbirleri alan emniyet güçlerimiz ikinci bir kazaya sebebiyet verdirmemek için gerekli önlemleri alarak söz konusu yolu kullanan diğer araçlar için trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladılar.




Kaynak:Haberci18

Editör: TE Bilisim