TOSYA SEBZE PARARI KAVŞAĞINDA KAZA ANI TOSYA SEBZE PARARI KAVŞAĞINDA KAZA ANI

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

 Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi önceki akşam sosyal medya üzerinden yayın yapan Kanal Meydan televizyonun program konuğu olan Cumhur İttifakı Ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamacçı’nın  Tosta Arazisinin alımı konusunda yanlış bilgi verdiği ve yanılttığı yönünde suçlamada bulundu.

Programda MHP Tosya ilçe başkanı Suat Bazlamacçı Tosya Belediyesinin yatırımları konusunda bilgilendirmede bulunurken ‘’ Tosya Belediyesi yıllar sonra satan değil alan bir belediye olduğunu ve Tostaş Yem fabrikasının bulunduğu 10 dönüm arazinin bedeli karşılığında alındığını bu yere dev bir spor tesisi yapılacağını ifade etti. MHP ilçe başkanı bu açıklamaları yaparken AK Parti ilçe başkanı sosyal medya üzerinden yaptığı yorumdan MHP ilçe başkanının yanlış ve yanıltıcı bilgi verdiğine vurgu yaparak !! Arazi alımı yapılmamıştır sadece TOSTAŞ’ın %99 hissesinin alımının yapıldığını %1 hissenin halkın olduğunu ve vatandaşın hissesi olmadan buraya yatırım yapılamayacağını’’ söyledi.

MHP ilçe başkanı yorum üzerinden yapılan bu suçlamaya karşı çıkarak AK Parti ilçe başkanın ard niyetli olduğunu ‘’herhalde kendi hissesi var ki onun derdinde. Kendisine tavsiyemiz hissesini bu yatırım için belediyeye bağışlasın. Art niyetli davranmasın’’ dedi.

Editör: TE Bilisim