TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU  
Tosya’da yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Belediye Başkanlığı seçimlerinde en iddialı parti konumunda olan Yeniden Refah Partisi, ilçe merkezi ve köylerinde büyük bir çalışma içerisinde merkez ve köylerde gece gündüz çalışıyor.
İl Genel Meclisi’ne üye kazandırmayı hedefleyen partinin bu çabası, köy ziyaretleriyle de devam ediyor. Kilkuyu ,Sekiler,Dağçatagı, Mısmılağaç Ahmetoğlu Gökomuz köylerini ziyaret eden Bilal Takır,Vahtettin Gezer, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde inceledi.
Yeniden Refah Partisi 1.sıra adayı Bilal Takır, İl Genel Meclis Üyesi olarak görev alması halinde kırsal alanın, köylerin beklentilerini, sorunlarını İl meclis gündemine taşıyacağını ve çözüm için mücadele edeceğini bildirerek, vatandaşları 31 Mart’ta sandığa sahip çıkmaya, oylarını kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirmeye davet etti.

Tosya’nın 52 köyünü ziyaret ederek kahvelerde geç saatlere kadar vatandaşı dinleyen ve çözüm önerilerini sunan YRP Parti Tosya İl Genel Meclis Üyesi adayları  amaçlarının 52 köye en iyi hizmeti götürmek olduğunu, köylerin, alt yapısı, üst yapısı, spor alanları ve çocuk parkları ile donatılmış yaşam alanları oluşturmak köylerde gelir getirici ürün yetiştiriciliği ve hayvancılığa destek sağlayarak köye dönüşleri sağlamak için projeleri anlatarak “Hayat Köyde” sloganıyla çalışmalarını sürdürmek olduğunu ve destek beklediklerini belirttiler

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU