.2023 yılının 4. dönem değerlendirmesinin yapıldığı 2024 yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı toplantı salonunda düzenlendi.Düzenlenen toplantıda söz alan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya'da yapılan ve hayata geçirilen projelerden bahsetti.

Tosya Çeltik Komisyonundan Önemli Uyarı Geldi Tosya Çeltik Komisyonundan Önemli Uyarı Geldi

Ayrıca ilçe kuruldan için bazı taleplerde bulundu.2023 yılının 4. dönem değerlendirmesinin yapıldığı 2024 yılı 1. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Kastamonu Valisi Meftun Dallı başkanlığında Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı toplantı salonunda düzenlendi.Düzenlenen toplantıda söz alan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosya'da yapılan ve hayata geçirilen projelerden bahsetti. Ayrıca ilçe kuruldan için bazı taleplerde bulundu.


Volkan Başkan KUZKA Toplantısında Tosya için neler talep etti?Tosya-Kastamonu yolunun onarılması

Başkan Kavaklıgil yapılan toplantıda öncelikli olarak Tosya ile ilgili sunulan hizmetler ve hayata geçirilen projeler dile getirilirken Kastamonu Tosya yolunun tahrip olan kısımlarının onarımı için kurula taleplerini iletti.Kuruçay için ikinci etap ıslah talebi

Islahı tamamlanan Kuru Çay'dan bahseden Başkan Kavaklıgil, çayın dört yol kavşağından Devrez Çayı'na kadar yeniden bir planlama ile ikinci etap ıslah (Zemin betonlama ve duvar yapımı) çalışmalarının başlatılması için bilgilendirmelerde bulundu.Şehir aydınlatılması talebi

Başkan Kavaklıgil'in son derece önemli gördüğü dört yol ve Eceoğlu kavşakları ile bu bölgelerin arasında kalan kısmın aydınlatılması için gerekli başvurular yapıldığını yine söz aldığı esnada  kurula iletti.

Editör: MUSTAFA AĞACIKOĞLU