HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Volkan Kavaklıgil Mazbatasını Alıyor Volkan Kavaklıgil Mazbatasını Alıyor

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve belediye personeli tarafından Belediye Hizmet binası kapısında karşılanan Genel Başkanı Fatih Erbakan, makamda Başkan Kavaklıgil’den belediye çalışmaları ile ilgili bilgi aldı ve başarı dileklerinde bulundu.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede Volkan başkan Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından bir olduğunu söyleyerek ‘’ Belediye başkanlığı adaylığına yaşının tuttuğu gün partisi tarafından aday adayı oldum. Hatta o zaman eşimle 3,5 aylı evliyiz evlenirken siyaset yaparsan seninle evlenmem şartını koymuştu. Yani bir nevi o dönemde siyasi yasaklı durumda idim. Sonra aday adaylık süreci başlayınca eşim tarafından siyasi yasağım kalktı ve bana aday adayı olmayacak mısın diye sordu. Bende o zaman bu kadar çabuk mu bıktın benden diye haklı olarak sitemde bulundum dedim.

Başkan Kavaklıgil, Erbakan’a nazik ziyaretlerinden ve Tosya’ya teşriflerinden dolayı teşekkür ederken, günün anısına Erbakan’a Tosya’nın yöresel el sanatlarından Tosya Bıçkısı, Tosya Kesesi ile Selçuklu motifli bir plaket taktim etti.

Editör: TE Bilisim