TOSYA-İSKİLİP YOLUNDA TRAFİK KAZASINDAN TOSYA-İSKİLİP YOLUNDA TRAFİK KAZASINDAN

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu'nun Tosya ilçesinde D-100 Karayolu üzerinde hizmet veren bir ‘’Recep Ustanın Yeri ‘’dinlenme tesisi, İsrail'in Filistin'deki zulmüne karşı tepki göstermek amacıyla tabela astı.

Lokanta sahibi Recep Çağ, işletmesine "Bu işletmeye Yahudiler giremez" ibaresi taşıyan büyük bir tabela yerleştirdi.

İşletme sahibi Recep Çağ, yaptığı açıklamada, tesisin uluslararası bir yol olan D-100 Karayolu üzerinde bulunduğunu ve bu tabelayı İsrail'in Filistin'deki zulmüne karşı bir tepki olarak yerleştirdiğini belirtti.

Recep Çağ, "İsrail'in yaklaşık 70 gündür Gazze’de Müslümanlara karşı bir zulüm gerçekleştiriyor. Oradaki Müslüman kardeşlerimizi çocuk, ihtiyar demeden öldürüyor. Yaşam savaşı veren kardeşlerimize bir dilim ekmeği, bir bardak suyu vermiyorlar. O kahrolası Yahudiler Müslüman kardeşlerimize bu zulmü yaparken bende dedim ki madem siz bunu yapıyorsunuz bende bu D100 uluslararası karayolundan olurda biriniz geçerseniz ve de olurda benim tesisime gelip yemek ve su isterseniz bu işletmede size ekmekte yok su da yok. Kesinlikle kapımdan içeri giremezsiniz. Onun için bu pankartı buraya astım. Okusunlar da bu tesise gelmeye kalkmasınlar. Beni de işli güçlü etmesinler. Aç ve susuz bir şekilde kahrolsunlar. Tepkimi böyle göstermek istedim. İşletmemde Yahudi istemiyorum" dedi.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU