TosyaHaberleri.com açıldığı günden bu yana güncel haber takibinin yanı sıra resimli ve görsel haber sunumu ile kısa sürede Kastamonu ve Tosya medyasında sağlam bir yer edindi.

Sms Haber Sistemi

Kısa bir süre önce Sms Haber sistemini hayata geçiren TosyaHaberleri.Com, Daha önce Kastamonu da yapılamayan bir hizmeti hayata geçirerek büyük bir adım atmıştır. Güncel Haberlerin sisteme kayıtlı olan gsm numaralarına gönderen sistemimiz hizmete girdiği andan itibaren büyük rağbet görmüş ve şu ana kadar 469 sms abonesine ulaşmıştır. Ücretsiz  Sms Sistemine Kayt Olmak İçin TIKLAYINIZ

TosyaHaberleri.Com Mobil Yayında

Güncel internet medyasını yakından takip eden ve gelişen teknolojik hizmetleri sürekli gözlemleyen TosyaHaberleri.Com Pazartesi gününden itibaren Mobil Yayın Hayatına Başlamış olacaktır.

Mobil yayın gelişen teknoloji dünyasında yer alan Cep Telefonu üzerinden internete erişimdir. Bu Kapsamda TosyaHaberleri.Com’da  5 günlük bir kesinti meydana gelmiştir. Yayında olmadığımız bu zaman içerisinde sistem denemesi yapılmış, test edilmiş ve uygulama hazır hale getirilmiştir.

Mobil yayın hizmetini denemek ve test etmek için internet yayınımızı gecici bir süre kapatmak zorunda kaldık. Zira günlük 750 – 1000 tekil ziyaretçisi olan Haber sitemiz Mobil Yayın denemesini arka planda çalıştırmak için bu kesintiler yapılmıştır.

Cep telefonunuzun İnternet menüsü bölümünden www.tosyahaberleri.com yazarak giriş yaptığınızda açılan sitenin normal bir wap yayını değil Mobil yayın olduğunu hemen fark edeceksiniz. Türkiyedeki en büyük ulusal haber sitelerinin de yer aldığı Mobil Yayın hizmeti artık sizlerinde kullanımına hazırdır.

Mobil Yayın hizmetinin yanı sıra haber sitemizin ara yüzünde de tasarım değişikliği yapılmıştır. Yerelden Ulusala geçen  görsel tasarım uygulaması ile daha kullanışlı daha esnek ve daha hızlı bir entegrasyon yapılmıştır. Bu yapılan yeni değişikliklerin akabinde güçlü sunucularada geçiş yapılarak, Haber sitemiz daha stabil hale gelmiştir.

Haber sitemize göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve alakadan dolayı TosyaHaberleri.Com yönetimi olarak teşekkür ediyoruz. Bizi Takip edin Haberiniz olsun….
Sedat Ağacıkoğlu-Alaattin Keşoğlu

Editör: TE Bilisim