İlçemizin önde gelen Şirketlerinden olan Nalbantoğlu Şirketler grubu Yönetim kurulu başkanı İsmail NALBANTOĞLU'nun oğlu ve 12 Haziran Seçimlerinde Ak Parti'den Milletvekili adayımız olan Zafer NALBANTOĞLU'nun düğün kınası bugün saat 13,00 da Tosya Belediyesi Düğün Salonunda yapıldı.


     Düğüne ilçemizden bir çok misafir katıldı.İlçemizin önde gelen esnafların ve davetli misafirlerin iştara ki ile oldukça neşeli geçen Kına da Damat'ın ve misafirlerin doyasıya oynadığı özellikle düğünlerimizin vazgeçilmezi Usta sazcı Abdullah İrtik'in sesinden ve sazından dökülen oyun havaları kına ya ayrı bir renk kattı.

     Düğün salonunda yapılan kınadan sonra Damatıın evinin önünde Helasa yapıldı.Hele sa öncesinde evin önünde havai fişek gösterisi yapıldı.Bu esna da  Eski Ak Parti Milletveki Hasan ALTAN düğüne gelerek helesaya iştirak etti. Helesa dan sonra kına ya ve helesaya gelen misafirlere baklava ikram edildi.

     Helesanın bitiminden sonra misafirler 19 Haziran Pazar Günü Tosya Boyner Camiinde verilecek olan yemeğe davet edildiler.

www.tosyahaberleri.com olarak Nalbantoğlu ailesine ve Zafer NALBANTOĞLU'na mutluluklar dileriz.

Haber&Foto:Sedat AĞACIKOĞLU-Alaattin KEŞOĞLU
Editör: TE Bilisim