Bu gün saat 14.00 da Belediye Binası önünde yapılan törenle alınan iş Makineleri hizmete girdi. 
 
    Tören saat 14.00 da Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı daha sonra Tosya  Belediye başkanı Kazım ŞAHİN'in yaptığı açılış konuşmasında alınan iş makinelerini tek tek tanıtarak kullanım amaçlarını ve alış tutarlarının vatandaşlara anlattı.Belediye başkanı Alınan araçların Tosya için alındığını ve ilçemize yapılan ve yapılacak hizmetlerde büyük fayda sağlayaçağını anlattı.Başkan yapılan hizmetlerin ilçemizde faaliyet gösteren bazı haber sitelerinde farklı yorumlandığını veye siyasi gözle bakıldığını ifade ederek bu haber ve yorumların şahsından çok belediye çalışanlarına yapılan büyük bir haksızlık olduğunu ifade etti.


    



Belediye başkanı Kazım Şahin bu iş makineleri ile birlikte ilçemizin büyük eksiği olan ve yapılacak hizmetlerde fayda sağlayacak yol ve benzeri çalışmalara katkı sağlayaçağını söyledi.Konuşmasını yapılan bu hizmetlerde alınan bu iş makinelerinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve Tosya Belediyesi olarak '' BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN '' diyerek konuşmasını sonlandırdı.

                  HİZMETE GİREN İŞ MAKİNELERİ

   1 adet Isuzu Pikap
   1 Adet Ford Transit
   1 Adet Ford Connect
   1 Adet Hidromek Kato
   2 Adet Forklift
   1 Adet Silindir
   1 Adet Vidanjör
   1 Adet Traktör
   1 Adet Distribütör iş makinası ve araçlar

    


Daha sonra söz alan Tosya Kaymakamı Mehmet TÜRKÖZ alınan iş makinelerinden alımında başta Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN ve Tüm belediye çalışanlarına Teşekkür etti.Daha sonra kendilerininde kaymakamlık olarak bu iş makinelerinin kullanımından istifade etmek için sabırsızlandıklarını söyledi.


     
Konuşmalardan sonra Tosya İlçe Müftümüz Hikmet YAZICI'nın yapmış olduğı Tekbir ve dualar eşliğinde Kurban kesildi ve araçlar hizmete girdi.




Araçların hizmete girme açılışını çok sayıda vatandaş izledi.



Tören bitimi sonrası hizmete giren araçlar Tosya Merkezinde şehir turu atarak araçlar vatandaşlara gösterildi.



www.tosyahaberleri.com olarak alınan işmakinelerinin ilçemize hayırlı uğurlu olması dileğiyle, Emeği geçen başta başkanımıza ve çalışanlara Teşekkür ederiz.

Haber&Foto : Sedat AĞACIKOĞLU-Alaattin KEŞOĞLU

Editör: TE Bilisim