HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu Valiliğinde yapılan toplantıda “Ahşabın Başkenti” olarak tanımlanan Kastamonu’da Ahşap Fuarı, 4 yıldır yapılmadığı ve 2024 yılında yapılması gündeme geldi.

Son olarak 2019 yılında yapılan ve o günden bugüne kadar geçen 4 yıl içinde neden yapılmadığı yönünde eleştirilere neden olan Fuarla ilgili Kastamonu Valiliğinde, Vali Meftun Dallı başkanlığında fuarın tekrar düzenlenmesi amacıyla çalışmalar başlatıldı.

Kastamonu Valiliği'nde Vali Meftun Dallı başkanlığında düzenlenen Ahşap Fuarı İstişare Toplantısı'nda 2024 yılında yapılması planlanan fuar için hazırlık çalışmaları ele alındı.

TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI TOSYA OLİMPİK YÜZME HAVUZU FİYATLARI AÇIKLANDI

Vali Dallı başkanlığındaki istişare toplantısına; Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Halil İbrahim Sanık, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Salih Tekeli ve Genel Sekreter Abdüssamet Erdem il protokolü, esnaf odaları temsilcileri katıldı.

Tosya Marangozlar Odası başkanı ve yönetimi İstanbul Tuyap fuarında olduğu için toplantıya katılamadı. Toplantıda 2024 yılında yapılacak Ahşap Fuarının farklı bir konsepte Ahşap üzerine El sanatlarına yönelik yapılması için plan ve çalışmaların yapılması teklif edildi.

Editör: TE Bilisim