HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Toplu ulaşımda kaliteyi artırmaya yönelik yaptıkları çalışmalarla halkın takdirini toplayan Tosya Belediyesi, 3 olan otobüs sayısını 4’e çıkardı.

BAŞKAN SON KONTROLLERİ YAPTI BAŞKAN SON KONTROLLERİ YAPTI

Toplu ulaşımı şehirde daha güçlü ve kaliteli hale getirmek için aşkla çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, “Toplu ulaşımı belediye bünyesine almak için ciddi bir yatırım yaptık. Buradaki amacımız toplu ulaşımda hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkartmak ve hemşehrilerimizin toplu ulaşım memnuniyetini artırmaktı. Yaptığımız çalışmalar sonucunda, hamdolsun geldiğimiz noktada toplu ulaşımdaki kalitemiz hemşehrilerimiz tarafından büyük beğeni topladı. Toplu ulaşımda kaliteyi ve konforu artırmaya yönelik çalışmalarımız aralıksız devam ederken son olarak otobüs seferlerinin aksamaması ve konforlu bir ulaşım için bir otobüsü daha filomuza katarak 3 olan otobüs sayımızı 4’e çıkardık.” dedi.

Yeni alınan araç ile otobüs güzergahları kesinlik kazandı. Edinilen bilgiye göre yeni alınan araç ile Tosya 1.ETAP TOKİ ve 3.ETAP TOKİ halkına otobüs seferi açılacak. Böylece TOKİ halkıda belediyenin toplu taşıma hizmetlerinden yararlanmaya başlayacak.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU