Tosya Belediyespor Kulübü Derneği, Yönetim Kurulu 2013 yılı ilk toplantısını Tosya Belediyesi meclis salonunda saat 19.00’da yaptı.

Tosya Belediyespor Kulübü Derneği Başkanı Kazım Şahin başkanlığındaki toplantıya İkinci Başkan İhsan Yılmaz, As Başkan M. Dündar Özurgancı ve tüm yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yapılan toplantıda voleybol, atıcılık, güreş, okçuluk ve futbol ile ilgilenecek yönetim kurulu üyeleri belirlenirken kulübün önümüzdeki süreçte izleyeceği yol haritası çizildi. Profesyonelleşme ve ihtisaslaşma konusuna da ağırlık verecek olan yeni yönetim kurulu, futbol takımımızın bir üst lige çıkması ve başarı çıtasını yukarı çekmesi için yeni dönemde finans kaynaklarını arttırmaya yönelik çalışmalar yapacak. Kastamonu ilinin Bölgesel Amatör Lig’deki tek temsilcisi olan Tosya Belediyespor için alt yapı çalışmalarını da hızlandıracak olan yeni yönetim, Tosyalı gençleri alt yapıya girmeye davet etti.

Toplantıda konuşan Başkan Kazım Şahin, genel kurulun verimli bir şekilde tamamlandığını kaydederken, yönetim kurulunda bulunan üyelere ellerini taşın altına koydukları için teşekkür etti. İlk toplantının genel istişare şeklinde geçtiğini dile getiren Şahin, finansman ve görev dağılımına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Kongrede sorumluluk alındığı ifade eden İkinci Başkan İhsan Yılmaz ise sporda birlikteliğin oluştuğunu kaydederek asil ve yedek yönetim kurulu üyelerinin görevlerini okudu. Resmi görev dağılımının yapılmasının ardından toplantı sona ererken tüm Tosyalıların Belediyespor Kulübü Derneğine destek vermeleri konusunda çağrıda bulunuldu.

Editör: TE Bilisim