Bunlardan bir taneside ilçemiz takımları Tosya GSK İzcilik ve Tosya Belediyespor  arasında oynandı. Pazar günü ilçe stadında karşı karşıya gelen takımlarımızdan sahadan galibiyetle ayrılan Tosya Belediyespor minik yetenekleri oldu.

                Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Tosya Belediyespor takımı minik yetenekleri ilk yarıda direkleri geçemedi. Rakibine pozisyon şansı vermeyen ekipte Tosya GSK kalecisi ve direkler ilk yarıda farkı önleyen unsurlar oldu. Maçı takip eden velilerin büyük heyecanla izledikleri maçın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı. İkinci yarıda toparlanan Tosya GSK ekibi ileri uç elemanları yakaladıkları pozisyonları gole çevirmekte  zorlanınca, ilk yarıda arzulu oyununu ikinci yarıya taşıyan Tosya Belediyespor’un golüne engel olamadı ve maçtan Tosya Belediyespor minik yetenekleri 1-0 galip ayrıldı. 



                Maç sonu görüşlerini aldığımız Tosya Belediyespor Alt Yapı Antrenörü Serkan ERTAŞ; “Bu sezon ilk kez düzenlenen U 11 liginde birbirinden çekişmeli ve zevkli maçlar oynadıklarını, bitime bir hafta kala 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ilk kez ligde ve takımda mücadele eden oyuncuların iyi performans sergilediklerini belirtti. Bugün oynanan maç bize gösterdi ki Tosyalı gençler yetenek bakımından bu çevrenin en iyileri arasında, sadece işlenmeyi bekliyorlar  ve bizde bu yoldaki çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz.  2002-2003 doğumlu oyunculardan oluşan 25 kişilik bir kadro ile yola çıktık. Öncelikli amacımız sporu sevdirmek ve gençlerimizi ufak yaşlardan takım sporlarına adapte etmek. Bu bilinçle okul-aile ve kulüp işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu yaş kategorisinde çekincelerimiz olmasına rağmen velilerin desteğiyle arzu ettiğimiz çalışmaları yapma gayreti içerisinde olduk.  İnşallah bu çalışmalarımızın meyvelerini ilerleyen yıllarda toplayacağız. Tosya gençlerine geçmişte olduğu gibi sadece İl bazında değil ulusal müsabakalarda yarışma fırsatı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.”

Editör: TE Bilisim