Süper Solakaçık Deniz Tosya Belediye Spor'da

2013/2014 sezonunun devre arası transfer süresinin bitimine az bir kala Tosya Belediye Spor Ordu Spor'dan İbrahim Karayiğit'i transfer etmişti. 1 Hafta boyunca yapılan gizli transfer çalışmaları sonucunda 2. Çilek olarak adlandırılan 1993 Ordu doğulu Deniz BOZTEPE, klüp transfer komitesinin çalışmaları sonucunda prensipte anlaşma sağlandığı belirtildi.

Mevkii olarak sol açıkta görev yapan Deniz BOZTEPE, yetenekleri ilede forvet hattına destek verebilecek teknik kapasiteye sahip bir oyuncu. Tosya Belediye Spor'un son çileği Deniz Ptt 1.Lig ekiplerinden Ordu Spor'dan transfer edildi. Geçtiğimiz hafta transfer edilen İbrahim Karayiğit ile aynı takımda görev yapan BOZTEPE perşembe akşamı Tosya'ya getirildi. Cuma günü bugün Deniz Boztepe Takım ile beraber idmana çıkacak. Hafta sonu oynanacak olan Kırşehir maçının kadrosuna alıp alınmayacağı ise maç günü teknik direktör İsmail Yalçın tarafından belirlenecek.


Ara Transfer dönemi Cuma günü bugün sona eriyor. Tosya Belediye Spor Klubü transfer komitesi, teknik heyetin verdiği raporlar doğrultusunda transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içinde gerçekleştirdi. Tosya Belediye Spor'un 6. gruptaki sıralaması ve son zamanlardaki yükselişi ve bal liginde adından sıkça bahsettirmesi hem Tosya Belediye Spor'un kalite puanını arttırdı ve hemde Tosya'nın adının duyulmasında oldukça katkı sağladı.

Bu pazar günü Tosya'da oynanacak olan Tosya Bld. Spor - Yeşil Kırşehir Spor karşılaşmasında Futbol severler İbrahim Karayiğit'i ve Deniz Boztepe'yi izleme imkanı bulacaklar. Hafta sonu oynanacak olan bu karşılaşma 6. gruptaki sıralamayı büyük ölçüde değiştirecek, hafta boyunca çalışmalarına aralıksız devam eden Tosya Belediye Spor, Kırşehir karşısına farklı bir oyun tarzı ve farklı bir yapıyla çıkacak.

Tosya Belediye Spor'un karşılaşmadan 3 puan alması durumunda Play Off yolunda büyük bir avantaj sağlayacak. Pazar günü tüm spor severler heyecanı yüksek ve seyri güzel bir futbol karşılaşması izleyecekler.

- Alaattin KEŞOĞLU -

Editör: TE Bilisim