HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Tosyaspor Voleybol takımı adını 4'lü Finale Yazdırdı

Tosya Kapalı Spor salonunda Yıldız Kızlar Yarı Finalistleri olan Tosyaspor Voleybol takımı ile Kastamonu Ekiplerinden ASP GSK voleybol takımı karşı karşıya geldi.

Tosyaspor Yıldız Kızlar Voleybol takımı Gamze Kulaoğlu, Mervenur Çicek, Emine Akdana, Şevval Sever, Ayşenur Güven, Gamze İrem Çoşkunlu, Sedanur Okumuş, Elif Nur Özbakan, Betul Turhan, Şeyma Çukurcu Betül Turhan ve Libero Esin Çolak yarı finalde kadroda yer alan isimler oldu.

Tosyaspor voleybol takımı, ev sahibi olmanın avantajını çok iyi kullanarak, setlere çok iyi bir başlangıç yaptı. Servis atışlarında ve file önlerindeki başarılı blok savunmasıyla dikkat çeken Tosyaspor ilk 3 seti farklı kazanarak rakibi ASP GSK voleybol takımını 75-29 mağlup ederek, adını 4'lü finale yazdırdı.

Yıldız Kızlar Mahalli Voleybol ligine ilk kez katılmasına rağmen, 4'lü finale kalmanın sevincini yaşayan temsilcimiz, önümüzdeki haftalarda yapılacak son 2 karşılaşmadan da iyi bir sonuç alarak il genelinde en iyi dereceyi almayı hedefliyor.

Tosyaspor Voleybol koçu Ali Şentürk maç sonrası yaptığı açıklamada; " Finale TOSYA adını yazdırmak bizim için büyük gurur kaynağı oldu. Oyuncularım maç öncesi verdiğimiz taktikleri ve mola arasında yaptığımız taktiksel değişiklikleri oyuna iyi yansıttılar, savunma hattında ve servis atışlarındaki üstünlüğümüz farkı açmamızı sağladı, önümüzdeki süreçte her yıl şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturma hedefindeyiz.  Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz, 4'lü finalde Tosya’yı en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın, 2017 yılı Salon sporlarında Tosya adının sıkça duyulacağı bir sezon olacak." dedi.








Editör: TE Bilisim