28 puana sahip iki takımın, mücadele edeceği karşılaşma, şampiyonluk yarışı açısından büyük bir önem arz ediyor. Temsilcimiz Tosyaspor, karşılaşmaya hafta içi yaptığı teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar ile hazırlıklarını tamamladı. Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendiren ve yaptığı transfler ile Kastamonu spor camiasında büyük bir yankı uyandıran temsilcimiz Tosyaspor, pazar günü oynayacağı karşılaşmayı kazanarak, şampiyonluk yarışında 1 adım öne çıkarak avantajlı bir konum yakalamayı hedefliyor.


Tosyaspor & Yolspor karşılaşmasını ALPER GÜNER – N.DİNÇER DEMİR – İHSAN ÖNCÜ – BÜLENT EROL hakem 4 lüsü yönetecek.

Pazar günki karşılaşmaya diğer takımların yöneticileri ve idarecilerinin yanı sıra, Kastamonu ASKF yöneticileride gelerek karşılaşmayı izleyecekler.
12. Haftanın en önemli maçı olarak lanse edilen bu karşılaşma, futbol zevki açısından da oldukça heyecanlı ve çekişmeli bir maça sahne olacak.

 
Tosyaspor'un genç antrenörü Kayhan Akbay yaptığı açıklamada ; " Kendi sahamızda oynayacağımız bu karşılaşma, bizim için oldukça önemli bir maç, kazanan şampiyonluk yolunda rahat bir nefes alacak. Hazırlıklıklarımızı büyük ölçüde tamamladık artık maç saatini bekliyoruz. Pazar günü bizi desteklemeye gelen seyircilerimiz futbol seyri güzel bir karşılaşma izleyecekler. Tosyaspor ve Tosya Halkı yeniden hak ettiği lige çıkacaktır. Ekip olarak buna olan inancımız tamdır. " dedi.

Alaattin Keşoğlu
Editör: TE Bilisim