SEDAT AĞACIKOĞLU

KASTAMONU (İHA) -  Reşat Yılmaz 1. Amatör Küme ’de mücadele eden Tosyaspor geçtiğimiz hafta deplasman Seydiler sporu yenerek ligin bitimine 1 hafta kala 1. Amatör Küme şampiyonluğunu ilan etmişti.

 Son hafta kendi sahasında Dadaysporu konuk eden Tosyaspor rakibinin alkışları arasında sahaya çıktı. Maça hızlı başlayan Tosyaspor ilk yarıda Berkay, Selçuk, İkbal ve Talat’ın attığı goller ile soyunma odasına 4-1 önde gitti. İkinci yarı İkbal, Güner ve Oğuz’un attığı goller ile dostluk maçı çerçevesinde geçen karşılaşmayı 7-1 kazandı.

Karşılaşma sonrası her iki takımında birbirini tebrik ederken karşılaşmayı takip eden İlçe Kaymakamı Yusuf Cıbır, ASKF Başkanı Adem Keloğlu, Kastamonu Futbol İl Temsilcisi Serdar Badioğlu, TÜFAD Şube Başkanı Ahmet Tabak ile beraber ASKF yöneticileri sahaya inerek Tosyaspor Takımı Kaptanı Şelçuk Kara’ya şampiyonluk kupasını teslim etti.

Karşılaşma sonrası büyük bir coşku yaşandı, tüm takım oyuncuları ve emeği geçen herkes kupa ile birlikte basın mensuplarına poz verirken Şampiyon Tosyaspor BAL( Bölgesel Amatör Ligi) için Kastamonu İl Özel İdare İle Play off maçı oynamaya hak kazandı






Editör: TE Bilisim