Pazartesi günü başladığı devre arası hazırlık kampını günde çift idmanla sürdüren Tosyaspor A.Ş Cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı BAL ligi 4.Grup takımlarından Osmancıkspor ile 1-1 berabere kaldı. 

İki takımında ideal 11 ile sahaya çıktığı mücadele de iki takımda maça kontrollü başladı.İlk dakikalarda daha baskılı oynayan Tosyaspor A.Ş yeni transferi Erkan'ın sol çaprazdan girdiği pozisyonda kaleci net bir golü önledi.Osmancıkspor etkili olduğu dakikalarda Tosyaspor'un defansta ki anlaşmazlığını iyi değerlendiren Furkan Osmancıkspor'u 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla bitti.
 
İkinci yarıya da aynı kadrolar ile başlayan iki takım sahada yine üst düzey bir mücadele gösterdi.Maçın 60.dakikasında sol taraftan Selçuk ile kullanılan köşe vuruşunda topa iyi yükselen Kutay Gönülal takımına eşitliği getiren isim oldu 1-1.
 
Bu dakikadan sonra baskısını daha da artıran Tosyaspor A.Ş Semih Berkan Ve Güner'in ceza sahasında yaptığı iki vuruşta direkleri geçemedi ve son dakikada ise Victor Emeka ile net bir gol pozisyonundan yararlanamadı.Oyun genelinde çok iyi mücadele eden ve rakibi ile başa baş bir oyun oynayan Tosyaspor A.Ş. Bal Ligi için umut vaad etti.
 
Devre arası hazırlık kampı devam eden temsilcimiz Tosyaspor, Perşembe günü Tosya'da Osmancıkspor ile 2. bir hazırlık maçı daha yaparak, hazırlık kampı sona erecek ve 2. devre nin ilk karşılaşması olan Ormanspor karşılaşması için çalışmalarına ağırlıK verecek. (Alaattin KEŞOĞLU)
Editör: TE Bilisim