HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen ve 3 gün boyunca 3 bin sporcunun 3 bant kategorilerinde yarıştığı Türkiye Bilardo Şampiyonasında Kastamonu ilini temsil eden ve İl Birincisi Mehmet Akif Bayık maçlarda gösterdiği üstün performans vew enerjisi ile takdir topladı.

Şampiyonanın 2. Gününde 6.grupdan maçlarına başlayan sporcumuz Mehmet Akif Bayık ilk maçında İstanbul sporcusu Abdullah Kaya ile maç yaptı. İlk maçında rakibine 30-26 yenilen sporcumuz ikinci maçında Trabzon ili sporcusu Erdem Kurbetli ile karşılaştı. Çekişmeli geçen ikinci maçta sporcumuz rakibine 30-28 yenildi ve şampiyonaya veda etti.

Turnuvada gösterdiği mücadele ile ilerisi için büyük ümit veren sporcumuz Mehmet Akif Bayık www.tosyahaberleri.com haber sitemize telefon ile yaptığı açıklamada ‘’Türkiye Bilardo Şampiyonası’nda alınan sonuç üzücü olsada kazandığım tecrübe ilerisi için ümit verici oldu. Türkiye Şampiyonasında Kastamonu ilini ve ilçemiz Tosya’yı temsil ettiğim için gurur duydum. Eğer ki İlçemizde Bilardo sporuna yeterli destek verilir ise inanın daha başarılı sonuçlar alırız’’dedi.

Editör: TE Bilisim