Tosya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 22 Nisan -23 Mayıs 2014 tarihleri arasında organize edilen ve İlçe Kurum ve Kuruluşlarının katıldığı “Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası”  sona erdi.

 

Gerçekleşen final maçlarını İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Zalim, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mustafa Koç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Şeker, Tosya Belediyespor 2.Başkanı İhsan Yılmaz, ve taraftar gurubu izledi.

 

İlçe Gençlik Spor Müdürü Mustafa Koç’un organizasyonu ile gerçekleşen turnuvaya 10 takım katıldı. 29 gün süren müsabakaların ardından bu gün yapılan final maçı ile kupalar sahiplerini buldu.Tosya Belediye Halı Sahasında oynanan Final maçında Tosya Belediyesi adına turnuvaya katılan Parkomat Spor ile Mehmet Akif Ersoy futbol takımları karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen maçın sonucu: Parkomat Spor 4- Mehmet Akif Ersoy Okulu-3 olarak gerçekleşti.

NEFES KESEN BİR FİNAL MAÇI

Finalde Parkomat Spor ile Mehmet Akif Ersoy arasında oynanan maç boyunca takımların taraftarlarının tezahüratları hiç dinmedi. Başa baş geçen maç uzatmalar gitti ve heyecan sonuna kadar devam etti. Takımların son ana kadar olan mücadelesi sonucunda Parkomat Spor Tosya Kaymakamlık Kupasını almaya hak kazandı.

 

Parkomat Spora birincilik ödülünü İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bozkurt, Mehmet Akif Ersoy Okuluna ikincilik ödülünü Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Zalim tarafından verildi. Takımlara Katılım belgesi ve madalyalarda verildi.

(SDA

Editör: TE Bilisim