2014-2015 Sezonunda Kastamonu 2. Amatör Kümede A grubunda mücadele edecek olan Tosya Spor A.Ş. aralıksız olarak çalışmalarına ve hazırlık maçlarına devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 10 günlük Kamp dönemini bitiren Tosya Spor Kulübü, Perşembe akşamı Kastamonu deplasmanında Kastamonu'nun genç ve güçlü ekiplerinden Yol Spor ile Hasan Doğan stadyumunda saat 19:30'da bir hazırlık maçı oynadı.

Yol Spor yapılan hazırlık maçının ilk yarısını 2-1 önde tamamlayan Tosya Spor, 2. yarıda da oyun üstünlüğünü elinde tutarak karşılaşmadan 4-2 lik skorla galip ayrıldı. Özellikle orta sahada rakibine oranla daha hakim bir oyun sergileyen Tosya Spor A.Ş. hücum organizasyonunda kanatları çok iyi kullanarak etkili bir oyun sergiledi. Son 1 ay içerisinde yaptığı 4. hazırlık maçınıda kazanan Tosya Spor, 4'te 4 yaparak lige hazır olduğunu gösterdi.

3 Hazırlık maçını Kastamonu'da, 1 hazırlık maçınıda Osmancık'ta oynayan Tosya Spor A.Ş. önümüzdeki haftalarda son 2 hazırlık maçı daha oynayarak ligin başlamasını bekleyecek.
Editör: TE Bilisim