Tosya Spor Kulübü 2014-2015 Kastamonu 2. Amatör Küme maçlarının başlamasına az bir süre kala, 17.03.2015 Tarihinde Tosya Spor A.Ş. Sosyal tesislerinde yaptığı genel kurul toplantısı ile yeni yönetimini belirledi.

Yeni yönetime giren isimler genç dinamik ve Tosya'da spora katkı sağlayabilecek isimlerden oluşturuldu. Genel kurul toplantısının ardından yeni yönetim geçtiğimiz Cumartesi akşamı saat 19:30'da Tosya Spor Kulübü tesislerinde toplanarak hem tanışma hemde takımın son durumu ve ileriye dönük yapılacak olan planlar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Başkan İhsan YILMAZ toplantıda, Anonim Şirket ve Dernek olarak profosyönel bir yönetim anlayışı ile sağlam temeller üzerine kurulan Tosya Spor'un, gerek alt yapı planları gerekse tesisleşme konusundaki görüşlerini yeni yönetim ile paylaştı. Yeni yönetimde yer alan üyeler ise alt yapı ve tesisleşme konusunda hemfikir olurken, ileriye dönük plan ve projelerde yer almaktan ve Tosya'da spora katkı sağlamak adına üzerlerine düşen görevi yapmaktan mutlu olacaklarını ifade ettiler.


Tosya Spor Kulübü Derneğinin yeni yönetim listesi aşağı isimlerden oluştu :

Yönetim Kurulu
İhsan YILMAZ
Kahraman CEBECİ
Yusuf CÖMERT
Mehmet SALİH TEKELİ
İbrahim TABAKOĞLU
Necmettin KÜÇÜKÇAPARAZ
Muharrem ÖZEKMEKÇİ
Semih Mehmet ABACI
Abdullah ÖRÜ
Rahman ÇALIKUŞUGİL



Denetim Kurulu
Göktürk DÜZGÜN
Erdoğan GÜVEN
Muharrem ÇELTİKÇİ
Demir YILMAZ
Fahri TEKELİ
Alaattin KEŞOĞLU

Editör: TE Bilisim