2015-2016 sezonu Reşat YILMAZ 1.Amatör ligi 14 Kasım 2015 Tarihinde başladı. İlk hafta maçlarında temsilcimiz Tosyaspor A.Ş. Kastamonu'nun güçlü ekiplerinden Ormanspor ile Cumartesi günü saat 15.30'ta Hasan Doğan statyumunda karşı karşıya geldi.

Haftanın en zevkli ve çekişmeli mücadelelerinden birine sahne olan maçta saha da futboldan çok üst düzey bir mücadele vardı.
Şampiyonluğun iki güçlü adayının karşı karşıya geldiği maçta ilk yarının bitmesine 1 dakika kala kullanılan serbest vuruşta Kaleci Doğanın büyük hatasını affetmeyen Güner takımını 1-0 öne geçirdi.İkinci yarıda rakip sahada baskısını artıran,skorda denge kurmak adına pozisyonlar arayan Ormanspor defansı araya atilan topta hata yaptı ve Tosyaspor'un genç golcüsü Sinan durumu 2-0 yapti.
 
Maçın sonuna kadar oyundan kopmayan Orman spor son dakikalara doğru Ali'nin ayağından bulduğu golle farkı bire indirdi.
Bu golden sonra eşitliği sağlamak adına yüklenen Orman spor rakibinin ani atağına engel olamadı ve uzatma dakikalarında kaleci Doğan'la ceza sahasi içinde karşı karşıya kalan Tosyaspor kaptanı Selçuk Kara kalecinin üstünde yaptığı şık vuruşla durumu 3-1'e getirdi ve maç bu skorla tamamlandı...
 
Güçlü rakibini deplasmanda farklı yenen Tosyaspor A.Ş. oynadığı etkili ve güzel futbol ile büyük beğeni topladı. Temsilcimiz Tosyaspor A.Ş. bu hafta Tosya'da Araç spor'u konuk edecek.

Alaattin KEŞOĞLU
Editör: TE Bilisim