HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

Kastamonu´nun Tosya ilçesi Sentetik Çim Saha çevresinde ve seyirci giriş kapısının etrafında bulunan çirkin görüntüleri görenleri utandırıyor.

Marangozlar Sanayi sitesi mevkiinde yer alan Tosya Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Sentetik Çim Saha sınırları içinde yer alan bölgede gelişigüzel yığılmış ve dağılmış tomruk yığınları vatandaşların tepkisine neden oluyor. Özellikle seyirci tribünlerinin bulunduğu alanın çevre düzenlemesinin yapılmamış olması ve seyircileri giriş yaptığı kapı etrafına gelişigüzel yığılmış tomruklar çevre görüntü pisliğine neden olurken yığılı tomrukların her an yıkılma tehlikesi olması vatandaşların can tehlikesine sebep oluyor.

Hafta sonu U-11 Kastamonu Ligi maçlarının oynandığı Tosya Sentetik Çim sahaya il merkezinden ve ilçelerden çok sayıda U-11 Futbol takımı ve aileleri misafir olarak geldi. Maçların başlaması ile tribündeki yerini almak isteyen aileler giriş kapısının etrafındaki pis görüntülere şahit olarak ‘’Rezalet ‘’yorumunu yaptılar.

Gördükleri ve yaşadıkları karşısında çok şey söylemek istediklerini ifade eden aileler ‘’ Bu görüntü ilçenize yakışmıyor. Yetkilerin bir an önce bu duruma el atarak Seyir girişlerinin yapıldığı bu alanda çevre düzenlemesi yapması gerekmektedir’’dediler.

Editör: TE Bilisim