Bölgesel Amatör Lig'te 6.grupta mücadele eden temsilcimiz Tosya Belediyespor, Pazar günü Tosya Şehir stadyumunda Sincan Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek.

Hafta içinde günde çift antreman ile maç hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Tosya Belediyespor, kendi evinde kendi seyircisi önünde mutlak 3 puan için sahaya çıkacak. Ligin ilk 3 haftasında liderlik koltuğunda olan Tosya Belediye spor, liderliği Bartın Spor'a kaptırdıktan sonra aradaki puan farkının açılmaması ve yeniden liderlik koltuğuna oturmak için her maçı final maçı gibi gördüklerini oyun disiplini ni ve oyun konsantrasyonu nu asla kaybetme lüksünde olmadıklarını ifade ettiler.

Nezir Öztürk yönetiminde hafta içi yapılan antrenmanlarda Öztürk oyuncularına " Tosya'nın kendilerinden mutlak başarı ve şampiyonluk beklediklerini ve bu yüzden Tosya'nın hak ettiği yere mutlaka gelmesini bunun içinde büyük bir özveri ve mücadele gerektiğini, takım olarak tüm bunları yapabilecek kapasitede ve güçte olduklarını söyleyerek, oyuncularını maç öncesi lider takım havasına sokmak için, gerek taktiksel gerekse psikolojik hazırlıklarını tamamladı.

Maç saatini bekleyen Tosya Belediye spor Sincan Maçından 3 puanla ayrılırsa puanını 14'te çıkarak. Grubun lideri Bartın Spor ise kendi evinde Kastamonu spor ile mücadele edecek. İl Temsilcimiz Kastamonu sporun yenmesi halinde Tosya 1 puan farkla Liderliğe yükselmiş olacak. Tosya Belediye Spor'da geçtiğimiz hafta Kırşehir deplasmanında 2-2 berabere biten maçta kırmızı kart gören Fatih cezası nedeniyle kadroda yer almazken, takımda sakat olan herhangi bir futbolcu bulunmuyor.

Tosyahaberleri.com olarak Pazar Günü oynanacak maçlarda hem Tosya Belediye Spor'a hemde Kastamonu Spor'a başarılar diliyoruz.

Alaattin Keşoğlu / DHA

Editör: TE Bilisim