Tosya Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Kurumlar arası halı saha futbol turnuvasında dün gece final maçı oynandı.

Final Maçında Jandarma ile Belediye karşı karşıya geldi. Gün boyu belediye anonsları ile futbolseverler final maçına davet edildi fakat, final maçında oldukça tatsız olaylar meydana geldi. Kıran kırana geçen maçın seyri güzeldi ama final maçı Belediye kalecisi Osman'ın bacağının kırılması ile koptu, Acil servis ile Kastamonu'ya götürülen Kaleci Osman'ın tedavisi Kastamonu'da yapıldı.

Oldukça kalabalık bir seyirci topluluğu tarafından izlenen final maçı sonrası kupa töreni düzenlenmişti ve organizasyonda herşey tamamdı. Tosya Birim amirleri tam kadro final maçını izlemek için protokoldeki yerlerinden maçı izlerken tüm bu tatsız olaylara da şahit oldular. Jandarma 1-0 önde iken 2. yarıda çeşitli pozisyonlarda sert girişimlerden dolayı futbolcular arasında tatsız olaylar yaşandı. Saha birden karıştı futbolcuları yatıştırmak için Tosya Kaymakamı Türköz dahil tüm herkes sahaya girdi. Olaylar yatışmayınca da her 2 takımda sahadan çekildi ve final maçı iptal oldu. Haber : Sedat Ağacıkoğlu
Editör: TE Bilisim