İlçede düzenlenen halı saha turnuvasına katılan takımlar babalar gününü ilginç bir yöntemle kutladılar.16.Mayıs 2013 günü saat 20:30 oynanan halı saha maçına çıkan her iki takım oyuncuları ‘’Tüm Babaların Babalar gününü kutlarız ‘’ pankartı ile çıktılar.

 

Jeoloji Mühendisleri ve Alçı ustaları arasında oynanacak maç öncesi futbolcuların bu duyarlı davranışı maçı izlemeye gelen seyircilerin  takdirini kazandı.Maç başlamadan önce kısa bir açıklama yapan takım sorumlusu İsmail Özabacı şunları söyledi ‘’ Biz oynanan tüm maçların centilmence, dostça ve sportmence futbol oynamak için sahaya çıkıyoruz. Bu gününde babalar günü olması nedeni ile tüm babaların gününü kutluyor saygılar sunuyorum’ ’dedi.

Maça Jeoloji mühendisler takımı oyuncuların vuruşu ile başladı.maçın ilk dakikalarında baskılı bir oyun sergileyen mühendisler ilk yarıyı 3-2 önde bitirdiler. Maçın ikinci yarısına başlayan alçı ustaları ilerleyen dakikalarda peş peşe buldukları gollerle maçı 6-3 kazanmayı bildiler.

 

Maç sonunda seyirciler oynanan futbol ve Babalar gününde yapılan bu ilginç ve duyarlı davranışlarından dolayı ayakta alkışlandılar.

Editör: TE Bilisim