Kastamonu 2.Amatör ligde ilçemizi temsil eden Tosya Gençlik Spor lige verilen arada Bölgesel Amatör lig takımlarından Ulukavak Spor ile Hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Pazar günü saat 14:30'da başlayan maçta taraftarlar maça yoğun ilği gösterdi.Maça hızlı başlayan misafir takım Ulukavak Spor peşpeşe attığı gollerler maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattı.

Maça as oyuncularından yoksun başlayan Tosya Gençlik Spor maçın ikinci yarısına daha dikkatli ve temkinli başladı.İkinci yarıda oyunun üstünlüğünü eline geçiren Tosya Gençlik Spor attığı gollerle maçı bir anda eşitledi ve skoru 2-2 yaptı.
Maçın ilerleyen dakikasında Ulukavak Spor geliştirdiği ani kontratakda golü buldu ve skoru 3-2 yaptı.Tosya Gençlik spor oyuncularının pozisyona ofsayt iddiası ile karşı çıkmaları maçı izleyen bir kaç saygısız taraftarın hakeme olumsuz tezahürat etmesine neden oldu.Maçın hakemi bu olaya kayıtsız kalmayarak sahayı terk etti.

Maçın ilerleyen dakikalarında hakemliği Tosya Gençlik spor yöneticisi yönetti.Maçın sonlarına doğru karşılıklı atılan gollerle maç 4-4 sona erdi.Maç sonunda görüşlerini aldığımız Tosya Gençlik Spor Futbol sorumlusu Ahmet Orhan Sarı ''İyi bir hazırlık maçı oldu.Rakibimiz Ulukavak spor tecrübeli oyunculardan oluşuyor.İyi mücadele ve dostluk çercevesinde geçen maç berabere sonuçlandı.Maç sırasında kendini bilmez birkaç taraftarın hakem yaptıkları kötü tezahüratı şiddetle kınıyoruz.Bunlar Tosya taraftarı olamaz.Bu olaydan dolayı hakemden Tosya Gençlik spor olarak özür dileriz.dedi.



















Editör: TE Bilisim