Tosya Belediye Spor Kulübü’nün Kastamonu’ya devrolmasından sonra, ilçemizdeki spor faaliyetlerinin aksamadan devam etmesi ve gençlerimizin spor ihtiyaçlarının sağlanması adına sorumluluk almak suretiyle kolları sıvadık ve Tosya Gençlik Spor Kulübünde çalışmalarımıza başladık. İlçemizdeki tüm gençleri spor ile buluşturmak ve spor sahalarını atıl vaziyetten kurtararak gençlerimizi spor sahalarına çekmek amacıyla yola çıktık. Bu amaç doğrultusunda alt yapıda U11-U12-U13-U14 ve U15 yaş kategorilerinin hepsinde de liglere iştirak ettik.

            Büyükler kategorisinde ise geneli itibariyle ilçemizde ikamet etmekte olan sporculardan oluşan bir takım kurduk ve Kastamonu 2. Amatör Küme Ligine katılma kararı aldık. 4-5 Nisan 2015 tarihinde başlayacak olan lig öncesi çalışmalarımıza 21 Şubat 2015 tarihinde başladık ve fizik-kondisyon ağırlıklı çalışmalarımız halen devam etmektedir. Antrenman programımız dâhilinde günde çift veya tek antrenman yapmak suretiyle lige bomba gibi girmek istiyoruz. Hazırlık safhasındaki ilk ciddi sınavımızı BAL Ligi takımlarından Çorum Ulukavak spor ile 12.03.2015 Perşembe günü saat 14.30 da deplasmanda yapacağız. Ulukavak spor ile oynayacağımız bu ciddi sınav ile takımımızın durumunu da test etmiş olacağız. Ligin başlamasına kadar 2 veya 3 hazırlık maçı daha yapmayı planlıyoruz.

            Arkadaşlığın, kaynaşmanın en üst seviyede olduğu takımımızı bir üst lige çıkarmak adına bizler ve Yönetim Kurulumuz var gücümüzle çalışmaktayız. Sporcu kardeşlerimizin özverisi, gönülden ve istekli çalışmaları bizleri daha da umutlandırmaktadır.

            İlçemizdeki gençleri sporla buluşturma, sporu sevdirme ve sporun gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimine sağlayacağı pozitif katkıları verebilme adına yürütmekte olduğumuz misyonumuz inşallah artarak devam edecektir.

Yeter ki bizi izlemeye ve destek vermeye devam edin…

Erol GÜÇÇÜK - Antrenör

Editör: TE Bilisim