Toplantıya Kaymakam Mehmet Türköz, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Göksel Aydın ve dernek yönetim kurulu katıldı.

 

Tosya Belediyespor'un Bölgesel Amatör Ligde ki durumunun  tartışıldığı yemekli toplantı da kulübün sorunları masaya yatırıldı. Düzenlenen toplantıda konuşan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin; "Arkadaşlarımız sezonu iyi bir şekilde sonlandırdılar ve bundan sonra ki maçlarında da iyi bir başarı elde edeceklerinden şüphemiz yok. İnşallah gelecek sene BAL liginde daha iyi bir şekilde mücadeleye devam edeceğiz’’ dedi

 

Tosya Belediyespor antrenörü Nezir Öztürk ise takımın genel durumu ile ilgili bilgiler vererek; "İki sezondur BAL liginde Tosya Belediyespor olarak mücadele ediyoruz. Kaymakamımızın, Belediye Başkanımızın, iş adamlarımızın, yöneticilerimizin ve büyüklerimizin katkısı olmadan faaliyetlerimize devam etmemiz mümkün değil. Artık yolumuzu çizme noktası sanki geldi gibi. Çünkü büyük bir ihtimalle üçüncü ligde oynanacak olan son hafta maçlarından sonra Kastamonu spor temenni etme sekte BAL ligine düşme tehlikesiyle karşı karşıya. Onun için bizler bu noktada yolumuza nasıl devam edeceğiz karar vermemiz lazım. Geçen sene sporcularımızı otelde barındırarak lokantada yeme ve içme ihtiyaçlarını karşıladık. Bu sene ise bir tesis inşa ederek orada ihtiyaçlarımızı giderdik. Tesisleşme noktasında ve alt yapıyı güçlendirme noktasında eksiklerimiz var. Yaptığımız maçlara bakacak olursak, ligin düşen takımını da, çıkan takımını da biz belirledik ve geçtiğimiz gün İskilip Belediyesporla yaptığımız dostane maçla herkese örnek olduk" dedi.

 

Kaymakam Mehmet Türköz ise yaptığı açıklamada "Tosya Belediyespor'u bazen uzaktan bazen yakından biz de takip ettik. Genel görünüm itibariyle mütevazı bir şekilde mücadele ettiler. İki yıldır da Bölgesel Amatör liginde tutunuyorlar. Daha ilerisini hedeflemek istiyorsak, bir takım imkanları devreye sokmak gerekir. Hep söylüyoruz Tosya değişiyor, dönüşüyor ve güzelleşiyor ama bunun top yekûn olması lazım. Ticaretimizi nasıl geliştiriyorsak, sivil toplum kuruluşlarımız da bu değişime ayak uydurmak zorundadır. Sporda da, sanatta da, kültürel faaliyetlerde de Tosya ismi duyulacak. Bütün oyuncularımıza sezon boyunca verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyoruz " dedi.

 

Editör: TE Bilisim