2012-2013 Bal ligini 8.sırada tamamlayan Tosya Belediyespor 7 Haziran 2014 tarihinde yapılan Olağan Üstü kongre ile yeni başkanını ve yönetimini seçti. Yeni yönetim ilk toplantısını yaparak 2013-2014 dönemi transfer politikasını belirleyerek çalışmalara başladı.

Ancak yönetimin ve transfer komitesinin sessizliği oyuncuların kafasında soru işareti bırakırken rakip takımların Tosya Belediyespor oyuncularını transfer etmede adeta iştahını kabartıyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun düzenlediği Bölgesel Amatör Karma müsabakalarında Tosya’yı başarı ile temsil eden takım kaptanı Salim Uzun oynadığı güzel futbol ile Zonguldak Kömürspor’un transfer listesine girdi. 

24 yaşındaki orta saha oyuncusu Salim Uzun, bu sezon Tosya Belediyespor'da 25 maçta 2 bin 190 dakika oynarken, 11 gole imzasını atmıştı. Tosya Belediyespor’un Kastamonu İl Özel idare ile oynanan Play-of maçında attığı golle takımın Bal liginde devam etmesine büyük katkı sağlamıştı.

Edinilen bilgilere göre Zonguldak Kömürspor transfer ekibi Tosya Belediyespor oyuncusu Salim Uzun’u önümüzdeki günlerde Zonguldak’a davet ederek transfer görüşmesi yapacağı söyleniyor.

Tosya Belediyespor Başkanı İhsan Yılmaz ve Futbol sorumlusu Ahmet Orhan Sarı’nın yeni yönetim olarak ilk sınavı olacak olan Salim Uzun’un ezeli rakip Zonguldak Kömürspor’a transfer olması durumunda taraftarların tepkisi karşısında nasıl bir transfer politikası izleyeceği merak ediliyor.  

Editör: TE Bilisim