Geçen sezon ve bu sezon başı sakatlıklardan başı ağrıyan takımımız, hem kötü gidişe dur demek hemde sakatlıkların azalmasına inanıldığı için yönetimin getirdiği kurbanı dualar eşliğinde kesti...Yapılan duada  Allah tüm sporcu kardeşlerimizi sakatlıktan korusun denildi.

Ligde henüz arzu ettiğimiz 3 puanla tanışamayan Tosya Belediyespor Bayram tatilini erken kesip salı günü toplanan ekibimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Beylikdüzü maçında tek hedefimiz 3 puan ve rahat bir nefes almak...Özellikle İstanbulda bulanan Kastamonu ve Tosyalı vatandaşlarımaza seslenen Klup  Yöneticileri ‘’ Haydi Kastamonulu Gurbetçilerimiz takımımızı yanlız bırakma!!!! ‘’ sloganı ile yola çıktılar

Akşam idman öncesi görüşlerini aldığımız Kulüp İdari Müdürü Şamil AS: "Takımın çalışmalarına özveri ile devam ettiğini, Bülent Taş ve Mustafa Usta haricinde eksiklerinin bulunmadığını, geri kalan 5 haftada çok basit hatalardan puan ve puanlar yitirdiğimizi, takımımıza güvendiğini ve bu haftaki zorlu Beylikdüzü deplasmanından kesinlikle üç puan alacaklarına inandığını belirtti."

Editör: TE Bilisim