Ligin 2. yarısına iddialı bir kadro kuran temsilcimiz, yeni transferlerin kısa sürede takıma uyum sağlaması ve adaptasyon sorunu yaşamayarak 2. yarının ilk 3 maçından 2 galiyet ve 1 mağlubiyet alarak hemde sıralamada daha üstte çıkmayı ve lig sonunda da play off oynamayı hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta Tosya'da oynanan ve Yılın Derbisi olarak anılan Kastamonu Spor karşılaşmasından alınan 3 puan hem teknik heyeti hemde yönetimi oldukça sevindirdi.
Bu hafta pazar günü Ankara deplasmanında Keçiören Bağlum Spor ile oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıkları hafta boyunca yapılan antrenmanlar ile tamamlandı. Yapılan antrenmanlarda oyuncuların oldukça moralli, neşeli ve istekli olmaları teknik heyeti sevindirdi.Tosya Belediye Spor teknik direktörü İsmail Yalçın, yardımcısı Serken Ertaş ve Kaleci Antrenörü Hasan Araz yönetiminde hafta boyunca yapılan antrenmanlara Klüp Yöneticileride katılarak takım çalışmasını takip ederek antrenmanları izlediler.

Keçiören Bağlum Spor maçının ardından 2 yeni transfer yapılacağı müjdesi verildi. Temsilcimiz 6. Grupta 23 Puan +5 averaj ile 8. sırada bulunuyor.

Tosya Belediye Spor Ankara deplasmanına Cumartesi günü hareket edecek ve Pazar günü saat 13.30'ta karşılaşma başlayacak. (Alaattin Keşoğlu)

Editör: TE Bilisim