STAD: Kozlu

HAKEMLER: Gökhan Yenibaki(***), Fatih Yılmaz(***), Anıl Küçük(***)

KOZLU BELEDİYESPOR: Hamit(***), Burak Işıkay(***), Salih(***), Doğan(****), Rıdvan(***), Onur(***), Berkan**(dk. 84 Cem?), Mehmet Ramoğlu**(dk. 76 Ayhan*), Gökhan Zülfikaroğlu(****), Fatih Arslan(**), Gökhan Dereli**(dk. 74 Ali*)

TOSYA BELEDİYESPOR: Bayram(**), Özgür(**), İsmail(**), Bülent(**), Mehmet Azemoğlu(*), Hakkıverdi*(dk. 83 Mehmet Maral*), Salim*(dk. 83 Sinan*), Harun(*), Tevfikcan(*)

GOLLER: dk. 58 Berkan, dk. 71 Gökhan Zülfikaroğlu (KOZLU BELEDİYESPOR)

Devre arasında kadrosundan önemli oyuncuları kaybeden Kozlu Belediyespor ile Olaylı İskilip Belediyespor maçında kırmızı kart gören 5 oyuncusundan eksik olarak deplasmanda sahaya çıkan Tosya Belediyespor arasındaki maç çok çekişmeli geçti.
7 Ocak’ta Kozlu’da hayatını kaybeden maden şehitleri için sahaya siyah forma ile çıkan Kozlu Belediyesporlu oyuncular vefalarını gösterdi.

Kozlu Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında konuk ettiği Tosya Belediyespor’u 2-0 skorla yenmeyi başardı. Devre arasında iki oyuncusunu kaptıran Yeşil-Beyazlılar, buna rağmen gücünden bir şey kaybetmediğini gösterdi.

MADEN ŞEHİTLERİNİ UNUTMADILAR

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan alınan özel izinle iç saha maçlarına siyah forma ile ilk maçına çıkan Kozlu Belediyespor, 7 Ocak’ta Kozlu’da hayatını kaybeden maden şehitlerini unutmadıklarını gösterdi. Karşılaşma öncesi hayatını kaybeden 8 maden işçisi için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

GOLLER İKİNCİ 45’DE GELDİ

Kozlu Belediyespor’da Özcan Karakiraz’ın ayrılmasının ardından defans hattında Rıdvan yer alırken, ilk yarıda çok fazla şans bulamayan Mehmet Ramoğlu ilk 11’de yer aldı.

Ev sahibi ekip ilk yarıda özellikle sol kanattan geliştirdiği ataklarda bir türlü aradığı gole ulaşamadı. 41’de Doğan’ın 25 metreye yakın mesafeden Tosya Belediyespor’a kalesine gönderdiği füzeyi, kaleci Bayram parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

İlk yarı golsüz tamamlanırken, ikinci 45 dakikada ise Kozlu Belediyespor’un golleri peş peşe geldi.

İkinici yarıda daha etkili futbol oynayan Tosya Belediyespor  yediği gollerden önce kaçırdığı iki gol posizyonu maçın kırılma anı oldu.58’de Burak’ın kanattan kestiği ortayı ayak içiyle Berkan kaleye göndererek takımı Kozlu Belediyespor’u 1-0 göne geçirdi.

71’de ise Tosya defansının yaptığı hatayı iyi takip eden Gökhan Zülfikaroğlu, aşırtma vuruşla Yeşil-Beyazlıları 2 farklı üstünlüğe taşıdı. (2-0)

GOLÜNE ATTI MADENCİLER İÇİN DUA ETTİ

Gökhan Zülfikaroğlu attığı gol sonrası Kozlu’nun taraftar grubu Amatem tarafından aşılan “Yer altında ezilenler yeryüzüne seslenirler” pankartına yanına koşarak maden şehitleri için dua etti. Kalan bölümde başka gol oymayınca Kozlu Belediyespor, sahadan 2-0 galip ayrılmasını bildi. Puanını 21’e çıkartan Kozlu Belediyespor, 7. basamaktaki yerini korumasını bildi

Tosya Belediyespor ligin ikici yarısında oynadığı ilk deplasman maçından 2-0 yenik ayrılarak 14 takımlı Bölgesel Amatör lig 6.grupda 10.sıraya geriledi.

Aldığımız Bilgilere göre Tosya Belediyespor Yeni Yönetimi önümüzdeki hafta kendi sahasında oynayacağı Zonguldak Kömürspor maçına çok farklı hazırlanarak farklı etkinlikler ve ve sürpriz hazırlıklarla hem tosya Belediyespor taraftarlarını çoşturmayı hemde rakip takımı en iyi şekilde misafir ederek eliboş göndermeyi planlıyor ve hedefliyor
.
 

Editör: TE Bilisim