30.09.2012 Pazar günü saat 14:30 Tosya İzzet Aksalur  Stadyumunda oynanacak olan Kozlu Belediyespor maçına  Tosya Belediyespor tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Tosya  Bölgesel Amatör Ligin ilk haftasında  oynanacak olan maçın heyecanını ve stresini yaşamaya başladı. Önceki yıl oynanan her iki maçı da farklı kaybeden Tosya Belediyespor  kendi sahasında oynayacağı ilk maçı kazanarak  hem lige moralli başlamak hemde taraftarlarına kendi sahasında oynayacağı ilk maçta galibiyet hediye etmeyi hedefliyor.

Tosya Belediyespor ile Kozlu Belediyespor arasından Pazar Günü saat 14:30 da oynanacak maçın

Hakemleri :

Ahmet Öztürk

Emrah Ünal

Osman Büyükgenç  

 

Ligin ilk haftasında deplasmanda Tosya Belediyespor ile karşılaşacak olan Kozlu Belediyespor antrenörü  Faruk Bahadır maç öncesinde  Tosya Belediyespor’u çok iyi tanıdıklarını ve maça iyi hazırlandıklarını ve sahaya beraberlik için değil 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

Tosya Belediyespor antrenörü Nezir Öztürk  Galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini ve taraftarlarının desteği ile kendi sahamızda oynayacağımız bu ilk maçı güzel futbol ve 3 puanla kapatacaklarını söyledi.

www.tosyahaberleri .com haber sitemiz Tüm Tosya’yı  90 dakika boyunca coşkulu ve centilmence tezahüratla takımımızı desteklemeye davet eder Tosya Belediyespor’a başarılar diler.

Editör: TE Bilisim