Tosya'da Kupa Heyecanı
Kulüp tarihinde ilk kez Tosya Belediye Spor Türkiye Kupasında mücadele verecek.
Kupaya her ilden bir takım katılıyor ve bu sezon Kastamonu ilini temsilcimiz Tosya Belediyespor temsil edecek. Tosya Belediye Spor'un Kupa turnuvasında oynayacak olması şimdiden aynı gruptaki diğer rakipler tarafından "Tosya bu grubun en iddialı takımlarından biri" yorumlarınıda beraberinde getirdi.


Geçtiğimiz sezon Bal liginde adından sıkça bahsettiren temsilcimiz Tosya Belediye Spor, yeni sezon çalışmalarınada hız kesmeden devam ediyor. Nezir Öztürk yönetiminde her 2 gün kez antrenman yapan Tosya Belediye spor'u, şimdiden rakipleri tarafından yakın takibe alındı.


Tosya Belediye Spor 2013/2014 sezonuna önceki yıllara nazaran bu yıl daha da kurumsallaşmış ve Profösyonelleşmiş bir yapıyla hazırlanıyor. Transfer döneminde mevcut kadroda oynayan as futbolcularla yeniden anlaşıp ana kadro bozulmadı.


İhtiyaç arz eden mevkilere en uygun kriterlerdeki oyuncuları transfer eden Tosya Belediye spor, yaptığı yeni transfler ile de takım oldukça güçlendi.


Tosya Belediye spor'un Ziraat Türkiye Kupası turnuvasında oynayacak olması, Tosya'nun ulusal arena kazanacağı prestij için bir fırsat olacak. Son 2 yılda çeşitli spor dallarında kazanılan sportif başarılar Tosya'nın reklamı için oldukça önem kazandı.
Tosya Belediye Spor'a Bal Liginde ve Ziraat Türkiye kupası turnuvasında başarılar diliyoruz.
Editör: TE Bilisim