Kastamonuspor yönetim kurulu olağanüstü olarak İstiklal Yolu Parkı’nda bir araya geldi. Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın da bulunduğu toplantıda Tosya Belediyespor yönetiminin güç birliği için olumlu cevap verdiği ve resmi prosedürlerin hızla başlayacağı açıklandı. Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Baysan “Başkanımız Mahir  Altıkulaç ve yönetim kurulundan  görevli arkadaşlarımız Tosya Belediyespor yönetimimiz  ile son bir görüşme yaparak bu  konuyu neticelendireceklerdir.” dedi.



Tosya’dan beklenen haber önceki gün akşam saatlerinde geldi. İftardan sonra saat 21.30’da İstiklal Yolu Parkı’nda olağanüstü olarak toplanan Kastamonuspor yönetimi, gece saat 02.00’ye kadar kulübün her şeyini masaya yatırarak görüştü. Tosya Belediyespor yönetiminden gelen olumlu cevabın ardından prosedür işlemlerinin tamamlanması için çalışmalara başlandığını söyleyen Baysan, “ Başkanımız Mahir  Altıkulaç ve yönetim kurulundan  görevli arkadaşlarımız Tosya Belediyespor yönetimiz  ile son bir görüşme yaparak bu  konuyu neticelendireceklerdir.



Yönetimimiz bugün itibariyle Tosya Belediyespor ile yapılacak güç birliği için gerekli prosedürü takip edecek ve süreci hızlandırmak için çalışmalarını sürdürecektir. Diğer taraftan yönetimimiz  takımın  başına  getirilecek  antrenör konusunda   gündemine aldığı isimlerle görüşmeye başlayacaktır. Kastamonu sporumuzun  yeniden ayağa kalkması için tüm  imkan  ve yollar zorlanacaktır.



Belediye Başkanımız  Tahsin Babaş’ın  Kastamonuspor sevgisi ve heyecanının , kulübe ve  oluşturduğu  yönetimimize  desteğinin ortaya  çıkardığı  güç özlenen başarılı günlerin tekrardan yaşanmaya başlayacağını  gösteriyor  bu  sebeple Belediye Başkanımız  Tahsin Babaş’a, ayağının  tozu  ile  Kastamonu’ya geldiği  anda aynı  heyecanla  desteklerini  yanımızda hissettiğimiz  sayın Valimiz Şehmus Günaydın’a, Kastamonulu hemşehrilerimiz , basınımız ve muhabir arkadaşlarımıza  teşekkür  ediyoruz.” dedi.



Kaynak: Kastamonu Açıksöz



Editör: TE Bilisim