Tosya Belediye Spor Kulübü önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongre'nin heyecanını yaşıyor. 13 Ocak 2013 tarihinde yapılacak olan kongre'de Kazım Şahin'in yeniden Kulüp Başkanlığına aday olup olmayacağı merak konusu olurken, spor kulislerinde ismi sıkça zikredilen sürpiz bir aday üzerinde destek verme çalışmalarına başlandığı gelen bilgiler arasında.

Şu günlerde oldukça sıkıntılı ve sancılı bir süreç yaşayan Tosya Belediye Spor, gerek yeni futbolcu transferleri gerekse Federasyondan gelecek olan cezanın boyutu konusunda oldukça sıkıntılı günler geçiriyor.



Geçtiğimiz gün Kulüple ilişkisi kesilen Mustafa Usta ve ceza alacak diğer futbolcu'lardan sonra kadro sıkıntısı çekeceği tahmin edilen Teknik Direktör Nezir Öztürk'ün, yapılacak olan kongre'de yeni yönetimden hangi konularda destek talep edeceği şimdiden merak konusu oldu.

Yapılacak olan kongre'de başkan adaylığı için ismi geçen kişi, herkesin yakından tanıdığı, sporla içiçe ve halen aktif olarak görev yapan bir isim. Tosya Belediye Spor'da Futbol İl Tertip Komitesi Temsilciliğinde, Kastamonu A.S.K.F. Eğitim Sekreteri olarak görev yapan Yılmaz KAYMAK'ın adı Kulüp Başkan Aday'lığında geçiyor.

Spor Kamuoyunun'da bildiği üzere Şu anki Kulüp Başkanı Kazım Şahin'de her defasında bu görevi layıkıyla yapacak bu göreve yakışacak bir ismin çıkması durumunda adayı destekleyeceğini çeşitli zamanlarda dile getirmesine rağmen, adaylık konusunda kimsenin adı bugüne kadar zikredilmemişti.

Uzun yıllar Kulüp bünyesinde her türlü görevi üstlenen ve başarıyla yürüten Yılmaz Kaymak'ın, Başkan Şahin'den sonra yapabilecek en iyi başkan adayı olduğu söylenmekte.



13 Ocak tarihinde yapılacak olan kongre'de kim başkan seçilirse seçilsin, Yeni Başkanı zorlu mücadele edilmesi gereken bir süreç bekliyor.



Alaattin Keşoğlu / DHA

Editör: TE Bilisim