Geredespor: 0 – Tosya Belediyespor: 0

 Tarih: 01 Ekim 2011 Pazar

Saat: 14:00

Yer: Gerede Şehir Stadı



 Karşılaşmayı protokol tribününe Geredespor Kulüp Başkanı Necati Demir ve yönetim kurulu üyelerinden bir grup ile katılırken, Geredespor Eski Yönetim Kurulu Başkanlarından İbrahim Sadi Özalp ve Mustafa Allar,  Bolu ESOB Başkanı Tahir Gayret, Gerede ESO Başkanı Abdullah Güler, Geredeli İş Adamlarından Has Dekorasyonun Sahibi İbrahim Ercan’ın katıldığı protokole Gerede Kaymakamı Arslan Yurt ikinci yarı katıldı.

 Karşılıklı gelişen atakların gol bulamadığı 90 dakika boyunca Tosya Belediyespor ve Geredespor oyuncuları ter döktükleri maçtan 1’er puanla hüzünlü olarak ayrıldılar.

 Geredespor’un İlk Maç İzlenimi

 Maçı başladığı tempoda devam ettirip, bitiren Geredespor, maç boyunca oyuncular hakkındaki genel izlenimler şöyle; 8 numaralı forma ile sahaya çıkan ve her top ayağına geldiğinde etrafında adam arayan Ufuk bir türlü pas verece adam bulamazken karşılaşmanın 30. dakikasında takımın eski oyuncularından 16 numaralı formayı giyen İsmail Oğuz Sağ’a yerini bıraktı. Geredespor’da dikkat çeken bir diğer oyuncu ise; 6 numaralı formayı taşıyan ve ayağına gelen hemen hemen her topu olumlu pas olarak değerlendiren Mustafa oldu. Birde kalecinin sürekli topu dışarı atması ise dikkatleri çeken diğer bir durum oldu.

İşte ilk hafta Toplu Sonuçları

 

GEREDESPOR: 0 – Tosya Belediyespor: 0

Bayrampaşa Tunaspor: 3 – Beylikdüzü Spor: 1

Zeytinburnuspor: 0 - Sultangazispor: 1

Belediye Safranboluspor: 0 - Bartınspor: 2

Beyköy Belediyespor: 0 – Düzcespor:3

Kozluspor: 4 – Zonguldak Kömürspor: 1

Editör: TE Bilisim