Toplantının ana gündemini Genç Oyuncu Gökhan Yaman oluştururken, Alt yapı geliştirme ve iyileştirme konularının yanı sıra, takımın ligdeki durumu ve gidişatına yönelikte fikir alışverişinde bulunuldu. Alt Yapı konusuna oldukça önem verdiklerini ve bu yapılandırmayı daha sağlıklı bir hale getirerek ilerleyen yıllarda A takıma alt yapıdan futbolcu çıkartarak takıma futbolcu yetiştirme konusunda çalışmalara başlanacağı ifade edildi.

6.Grupta 11 puanla 4.sırada bulunan Tosya Belediye Spor'un son haftalardaki puan kayıplarına yönelik olarak'ta, Lig te bu ve benzeri puan kayıplarının normal olduğu, takımın seri galibiyet yakalaması halinde Liderlik ve Şampiyonluk yolunda takıma güvenlerinin ve inançlarının tam olduğunu ifade ettiler.

Zaman zaman takım kadrosu oluştururken eleştiri alan Teknik Direktör Nezir Öztürk içinde Yönetim olarak Tam Destek kararının çıktığı istişare toplantısında, Klüp yönetimi son zamanlarda disiplinsiz davranışları nedeniyle Gökhan Yaman'ı süresiz kadro dışı bırakma kararı aldı.

Perşembe günü yapılan antrenmana Kastamonu'da bulunan futbolcuların yanı sıra, ayağından sakat olan Cemil antrenmana katılmadı. Antrenmanda futbolcular bol bol şut çalışması yaparken, takım halinde tüm futbolcuların neşeli ve morallerinin yüksek olması teknik heyeti ve yönetimi sevindirdi.

Şut çalışmalarının ardından yapılan çift kale maçın ardından antrenman sona ererken, Tosya Belediye spor Pazar günü deplasman da Kırıkkale spor ile yapacağı mücadelenin saatini beklemeye başladı.

Alaattin Keşoğlu
Kastamonu / Tosya

Editör: TE Bilisim