Bölgesel Amatör Liginde 6. grupta mücadele eden Tosya Belediyespor hafta içi yaptığı idmanlar ile hafta sonu Ankara deplasmanında oynanacak olan Etimesgut maçıyla kötü gidişata son vererek galibiyet ile çıkış yapmayı hedefliyor.

Son haftalarda oynanan karşılaşmalarda verilen kırmızı kartlar sebebiyle kadro yapısında zorunlu değişiklikler yapan Tosya Belediyespor teknik heyeti, antrenmanların yanı sıra Perşembe günü Kastamonu Hasan Doğan stadyumunda Kastamonu ekiplerinden Köy Hizmetleri spor ile hazırlık karşılaşması yaptı.

Yapılan hazırlık maçında teknik heyet, yedek dahil tüm oyuncuları oyuna alarak tüm kadronun performansını canlı izleme şansı buldu. Köy Hizmetleri ile oynanan hazırlık maçını Tosya Belediye spor 3-0 kazandı. Özellikle 2. yarıda oynanan futbolu oldukça beğenen Tosya Belediyespor teknik heyeti, Pazar günü Ankara'da oynanacak olan Etimesgut maçıyla ilgili olarak " Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlara rağmen, takım olarak genç bir ekibiz, öncesinde de neler yapabileceğimizi gösterdik, takım olarak oyunumuzu sahaya iyi yansıtırsak, her takımı rahatça yenebiliriz. Etimesgut maçı bizim için çıkış maçı niteliğinde, Pazar günü Tosya'ya 3 puanla dönmek istiyoruz". dedi.

Tosya Belediye spor son çalışmalarını tamamladıktan sonra, Cumartesi günü takım halinde Ankara deplasmanına gidecek. Tosya Belediyespor'un bu hafta alacağı 3 puan 6.gruptaki birçok sıralamayıda oldukça etkileyecek.
Tosya Belediye spor'un Lider Bartınspor ile arasında 6 puan fark bulunuyor. Alaattin Keşoğlu / DHA
Kaynak : www.tosyagundem.com

Editör: TE Bilisim