Tosya Belediyespor olaylı maçlar sonrasında düşme potasına iyice yaklaştı.

Bölgesel Amatör lig 6. Grupta mücadele eden Tosya Belediyespor Ligin 16.haftasında deplasmanda oynadığı Sincan Belediyespor Maçından 1-0 mağlup ayrıldı.

Maçın ikinci yarısında 60.dakikada Sincan Belediyespor’lu oyuncu Atillay Malkoç’un attığı golle geriye düşen Tosya Belediyespor  maçtan yenik ayrıldı.

Önceki hafta Lider Zonguldak Kömürspor karşısında etkili bir oyun sergileyen Tosya Belediyespor bu moralle gittiği Sincan deplasmanından puansız döndü ve 14 takımlı ligde 11.sıraya kadar düştü.

Tosya Belediyespor’un bu istikrarsız futbolu ve yeni seçilen yönetimin oyunculara moral yemeği vermekten başka bir çalışması olmaması takımımızı düşme potasına yaklaştırdı.

Önümüzdeki hafta 12.sırada bulunan Akyurt Belediyespor ile kendi sahamızda oynayacağımız maç bu hafta aldığımız bu mağlubiyetle Akyurt Belediyespor biraz daha önem kazandı.

Yeni seçilen Tosya Belediyespor yönetiminin seçimin ardından 20 gün geçmesine rağmen takımı toparlayacak, taraftarlarla bir araya gelecek bir faaliyette ve çalışmada olmaması sporseverler tarafından garip karşılandı.

Bu hafta oynanacak olan Akyurt Belediyespor maçı Tosya'da oynanacak. Tosya Belediyespor Akyurt maçını kaybederse Bal Liginden düşme potasına girecek.



Editör: TE Bilisim