Tosya Belediyespor - Çorum Spor Maç Özeti




 

MAÇ ANALİZİ:

 

Takke düştü kel göründü hesabı Tosya Belediye spor yönetiminin acizliği, ilgisizliği ve de çaresizliği ortaya çıktı.

 

Haftalardır alınan sonuçlarla kötü gidişatın sinyalleri verilir iken, teknik yönetim yeter artık diye yönetime seslenirken, son 5 haftada 12 puan kaybedilirken yönetim ne yaptı.

 

Hiç…..

 

Kral Çıplak arkadaş

 

Lige fırtına gibi başlayan Tosya Belediyespor alınan başarılı sonuçlarla bir anda Bölgesel Amatör lig 6.grupda şampiyonluğun en büyük favorisi oldu. Ligin dördüncü haftasında Kendi sahamızda oynadığımız Keçiören maçı ve sonraki Kırşehir maçında ki beraberliklerle kaybedilen 4 puan sıkıntılı günlerin adeta habercisi idi.

 

Ligin 6.haftasında kendi sahamızda Sincanspor’a yenilmemiz adeta takım üzerinde ve taraftar üzerinde şok etkisi yarattı. Maç sonrası www.tosyahaberleri.com haber sitemiz bu puan kayıplarına dikkat çekerek Yönetimin bir an önce çözüm bulmasını istemiştir.

 

Hatta Tosya Belediyespor üzerine dışarıdan oynanan ayak oyunlarına dikkat çekerek yönetimin gücünü göstermesini, takıma ve taraftara sahip çıkmasını istedik.

 

Amma nafile bizler yönetim, yönetim diye seslenirken sadece birkaç yöneticiye sesimiz duyurabildik. İhsan bey ve birkaç arkadaşı tüm mesaisini takım için harcarken diğer yöneticilerin dertleri başka idi. Onlar her zaman ‘’istemem ama yan cebime koy ‘’hesabı başarı olursa meydanda veya tribünde olacaklar işler zora giderse kendilerine başka yerlerde eğlence bulacaklar.

 

Hem takımla ilgilenmeyeceksin, deplasmanda maça gitmeyeceksin, içeride ve dışarıda oynanan maçlarda taraftarına destek çıkmayacaksın, Taraftarını tavuk gibi tel örgülerin arkasına atılmasına sesini çıkarmayacaksın, İlçenin önemli yöneticilerini bırak deplasmanı kendi evinde oynadığın maçlara bile getiremeyeceksin, sonrada ben Tosya Belediyespor yöneticisiyim diye manşetlerde kendine yer arayacaksın.

Taraftar isyanda; Sıkıyönetim altında ve tel örgülerin arkasından maç izlemek zorunda kaldığı için,

Teknik yönetim isyanda; sıkıntılı günlerin yaşandığı bu günlerde çözüm arayacak ve çıkış yolu bulacak altarnatif yollar deneyecek idareci bulamadığı için

Futbolcular isyanda; Çok çalışmalarına rağmen haftalardır hakem oyunları ve başka nedenlerden dolayı kaybettikleri için

 

Her şeye rağmen bu Tosya Belediyespor bizim, Bizler Ulusal Medya ajans muhabirleri olarak her zaman Tosya Belediyespor'a desteğimiz sürdüreceğiz.

Taraftarında, Teknik yönetim ve Nezir hocanın da, futbolcuların da hep yanındayız ve beraberiz

 

Fakat bu yönetim … artık söylenecek başka söz yok herhalde

'' Batsın böyle yöneticilik''



 

 

 

 

 

 

 




Editör: TE Bilisim