BAL Ligi 6 grupta mücadele eden Tosya Belediye spor 24 haftada Safranbolu sporu konuk oldu.  İlçe Stadyumunda oynanan karşılaşma dün saat 14.30 da başladı.

3 puan için mücadele eden Tosya Belediye spor 7 dakikada Murat Serbest’in attığı gol ile rakibi Safranbolu spor karşısında 1-0 öne geçti. Maça hızlı başlayan Tosya Belediye spor 13.dakikada Murat’ın ayağından 2.golü bularak ilk 15 dakikada 2.0 öne geçti.

2-0 üstün duruma geçen Tosya Belediye Spor'un farka gideceği düşünüldüğü dakikalarda önde olmanın rehavetine kapılan temsilcimiz, peşpeşe yediği 2 gol ile birden skor eşitlendi. Temsilcimiz 2-2 den sonra daha sağlam ve temkinli oynamaya başladı.
İlk yarıda başka gol olmayınca ilk yarı 2-2 sona erdi.

Tosya Belediye spor 2. yarının ilk başlarında tutuk bir oyun sergilemesinin faturasını 47. dakika da 3. golü yiyerek ödedi.

Maça yedek ve genç bir kadroyla çıkan Tosya Belediye spor maçın ikinci yarısında oyuna giren İbrahıma Bamba’nın güzel futbolu ile oyunda tekrar üstünlüğü ele geçirdi.

51.dakikada Tosya Belediye spordan salim topu filelerle buluşturarak maçı 3-3 beraberliğe getirdi. Maçın 56.dakikasında maçın kahramanı Bamba attığı şık golle Tosya Belediye sporu 4-3 öne geçirdi.66. dakikada Murat kendisinin üçüncü Tosya Belediye sporun 5.golünü atarak takımını 5-3 öne geçirdi.

71.dakikada Berkant meşin yuvarlağı Safranbolu spor fileleri ile buluşturarak skoru 6-3 yaptı. Maçın 90.dakikasında Tosya Belediye spor bir gol daha bularak deplasmanda Safranbolu sporu 7-3 yenerek evine 3 puanla döndü.

Tosya'lı futboculardan Kaleci Okan , Sinan ve Berkant Safranbolu maçıyla ilk kez ilk 11 'de sahaya çıktılar.
Tosya Belediye Spor oynanacak olan Bartın ve Gölbaşı karşılaşmalarında da sahaya yedek kadroyla çıkacağı, bu karşılaşmalarda genç oyunculara şans verilerek tecrübe kazanmaları sağlanacak.









PUAN DURUMU




24.HAFTA MAÇ SONUÇLARI



GELECEK HAFTA MAÇLAR



 

Editör: TE Bilisim