SEDAT AĞACIKOĞLU

  KASTAMONU(İHA) –

Bölgesel Amatör lig 6.grupun iddialı takımlarından Tosya Belediye spor ligin ilk yarısında yaşadığı sıkıntılı dönemin ardından radikal kararlar aldı.

  Nezir Öztürk’ten boşalan Teknik Direktörlük görevine İsmail Yalçın getiren Tosya Belediye spor alınan sert kararla 5 futbolcu ile yollarını ayırdı. Tosya Belediye spor yönetimi ligin ilk yarısının bitimi ile yeni Teknik Direktör İsmail Yalçın ile yaptığı toplantı sonrasında başta takım Kaptanı Bülent Keskin olmak üzere 5 futbolcu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

 

1 Hafta önce Tosya Belediye spor ’un teknik direktörlük görevine getirilen ve yaptığı açıklamalarda ilk yarının sona ermesinin ardından takımdan bazı oyuncuların gönderileceği bilgisini veren İsmail Yalçın, önceki gün Tosya Belediye spor yönetimi ile bir araya gelerek takımdan hangi oyuncuların gideceğini yönetime aktardı. Buna göre yıllarca Tosya Belediye spor takımında mücadele eden ve takım kaptanlığına getirilen Bülent Keskin, Hakverdi Konca, Mahir Koçak, Şaban Aksoy ve Fevzi Ertatlı ile Tosya Belediye spor ‘un bütün ilişkisini kesti.

 Edinilen bilgilere göre teknik yönetim 2.Ocak 2014 tarihinde başlayacak kamp döneminde yaklaşık 6 transfer yapılacağını söyledi. Kampa davet edilen 10 futbolcunun denenerek ligin ikinci yarısına daha güçlü bir kadroyla girileceği ifade edildi.

Editör: TE Bilisim