STAD:               Kastamonu Gazi Stadyumu

HAKEMLER:   Anıl Demireğen   (***)

                            Mahmut Selçuk      (***)

                            Emrah Okan   (***)

                          

TOSYA BELEDİYESPOR  1-Bayram  (***),  8-Fatih Köse (***),3- İsmail Tohumat (***)  4- Bülent Keskin (****),  5- Selami Gönülal (***), 6-Hakkıverdi Konca(***), 11-Uğur Kapan (***), 10- Salim Uzun (***)  37-Murat Taşçı(***),20-Tevfik Can (****),9-Özgür Kaya (***)

 

Teknik Direktör : Nezir Öztürk ( **** )

Bölgesel Amatör ligi 6.grupda Kastamonu’yu ve ilçemizi başarı ile temsil eden Tosya Belediyespor Ligin sonunda   Kastamonu  Bölgesi  Amatör  lig şampiyonu Yol Spor ile  Kastamonu  Gazi stadyumunda 2013-2014 yılı BAL ligi final maçında karşı karşıya geldi.

            Maça Tosya Belediyespor’un vuruşu ile başlandı. İlk dakikalarda zayıf rakibi üzerinde baskı kuran Tosya Belediyespor geliştirdiği kanat ataklarında gol aramaya başladı. Maçın 17.dakikasında sağ taraftan gelişen atakta Tosya Belediyespor oyuncu Salim Uzun topu ağlarla buluşturdu ve 1-0 öne geçti.

Rakip takım Yol Spor gol sonrasında beraberliği yakalamak için Tosya Belediyespor karşısında daha etkili oynamaya başladı ve maçın 37.dakikasında Yol Sporlu Alper Aydoğdu beraberlik golünü attı. Maçın ilk yarısı her iki takımın attığı gollerle 1-1 sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Tosya Belediyespor 51.dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı Kaptan Bülent Uzun kollandı ve yaptığı düzgün ve sert vuruş ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.Tosya Belediyespor penaltıdan kazandığı gol ile rakibi Yol Spor karşısında 2-1 öne geçti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Tosya Belediyespor maçı 2-1 kazanarak 2013-2014 yılında Kastamonu’yu Bölgesel Amatör ligde temsil etmeye hak kazandı.   

Editör: TE Bilisim