SEDAT AĞACIKOĞLU 

  KASTAMONU (İHA)

  Maça orta yuvarlak vuruşu ile başlayan Tosya Belediye spor rakibi Bartın spor karşısında ilk dakikalarda oyunda üstünlüğü ele geçirdi.

Maça hızlı başlayan Tosya Belediye spor oyunun ilk yarım saatinde adeta tek kale maç oynadı. Orta sahada oynayan Emre ve Recep’in mükemmele yakın mücadeleci ve akıllı oyunları, Okan ve Yılmaz’ın birbirini tamamlayan sert ve uyumlu futbolları karşısında Bartın spor neye uğradığını şaşırdı. Gol ümidimiz Murat tek başına rakip takım stoperleri ile elinden geldiği kadar mücadele etse de son vuruşlarda futbol şansı yanında olmayınca maçın ilk yarısı 0-0 berabere bitti.

Maçın ikinci yarısına başlayan Bartın sporlu oyuncuların bir kulağı da ikincilik mücadelesi yaptıkları Sincan Belediye spor ile İskilip Belediye spor maçında oldu. Tosya Belediye spor gol umudu için gittiği dakikalarda Bartın sporlu oyuncu Akın Aktaş’ın 74.dakikada attığı şok golle 1-0 yenik duruma düştü.

Maçın 82.dakikasında Murat oynadığı hırslı ve mücadeleci oyunun sonucunu alarak Tosya Belediye sporun beraberlik golünü attı.

Maçın 90.dakikasında Tosya Belediye spor sol kanattan geliştirdiği atak da topla ceza sahası dışında buluşan Uğur meşin yuvarlağı Bartın spor filelerine gönderdi. Maç Tosya Belediye sporun 2-1 galibiyeti ile sonuçlandı.

Tosya Belediye spor Bartın spor karşısında oynadığı mükemmel futbol ve aldığı galibiyetle play- aut’ta karşılaşacağı İl Özel İdare KHS spora adeta gözdağı verdi.

Tosya Belediye spor yöneticileri önümüzdeki hafta oynanacak ligin son maçı olan Gölbaşı Belediye spor maçına Tosya’da aktif olarak çalışan yazılı ve görsel yerel ve ulusal tüm basın mensuplarını davet etti.

    Stad: Tosya Belediye Stadyumu

  TOSYA BELEDİYESPOR: Bayram Evler ***, Fatih Köse *** , İsmail Tohumat***, Okan Koç *****, Recep Demir ****,Yılmaz Korkmaz ****, Salim Uzun *** ,Murat Serbest***, Emre Eryiğit *****, Mehmet Maral ***, Uğur Kapan ****

  Antranör:  İsmail Yalçın***








Editör: TE Bilisim